Ūdensapgāde un kanalizācija

Drukāt
Banner 1050x80
1

Akvai Rores Ciet? Tehniskais kanalizācijas dienests, SIA, diennakts avārijas dienests

Rīga
Pakalpojumi:: ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Attīrīšana ar augstspiediena ūdens strūklu ✓ TV Diagnostika caurulēm ✓ Bojājuma vietas un trases noteikšana ✓ Beztranšeju remonts Apraksts:

Laika gaitā cauruļvadi aizsērē, aizsprostojas, saplaisā vai iebrūk, kā rezultātā rodas gan sadzīviskas, gan ekoloģiskas problēmas. Lai atvieglotu bojājumu diagnostiku un remontdarbus to novēršanā, piedāvājam būtiski atšķirīgu problēmas risinājumu, neatrokot, neatsedzot un nedemontējot bojātos posmus.

2

S plus, SIA, siltumsūkņi un siltuma atgūšana, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu ierīkošana.

Skolas 15, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Pakalpojumi:: ✓

Siltumsūkņi, Siltumsūkņu sistēmas, siltumapgāde

Ūdensapgādes, ūdensvadu  ierīkošana privātmājām

Kanalizācijas ierīkošana, kanalizācijas tīkli privātmājām

Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža

Notekūdeņu rekuperācija

Notekūdens siltuma atgūšana

Marvik Serviss, SIA

Pļavnieku 5-170, Rīga, LV-1021
Apraksts:

SIA "Marvik Serviss" specializācija ir asenizācijas pakalpojumi jeb šķidro sadzīves atkritumu savākšana. Uzņēmums apkalpo juridiskās un privātpersonas Rīgā un tās apkārtnē.

Latvijas Pazemes Ūdeņi, SIA

Dravnieku 6-100, Rīga LV-1021
Ūdens apgāde, ūdensapgādes sistēmas, attīrīšanas iekārtas, ģeoloģiskā izpēte, ģeoloģija, grunts un gruntsūdens, analīzes, karjeru izpēte, ēku pamatu apsekošana, kanalizācija .

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
saimniecībai, ūdens sūkņi rūpniecībai, iegremdējamie sūkņi, dziļurbuma sūkņi, sūkņi dīzeļdegvielai un , , ūdensapgāde Rīgā, siltumapgāde, siltumapgāde Rīgā!

Karolin, SIA

Rudens 12, Rīga LV-1082
Ūdensapgāde un kanalizācija

Santehnikas meistars, veikals

A.Deglava 120, Rīga, LV-1082
Estap - tērauda vannas un paliktņi. Cersanit, Colombo – keramiskie WC podi un izlietnes., apsaite, apsildāmās grīdas, atloki, atloku blīves, atgaisotāji, automātika, automātiskie atgaisotāji, āra kanalizācija
Uzņēmumi piedāvā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu risinājumus: projektēšanu, izbūvi un apkopi. Speciālisti nodrošina dzeramā ūdens centralizētu apgādi, kā arī - aku un artēzisko aku ierīkošanu. Tiek veidotas notekūdeņu sistēmas, piedāvātas to attīrīšanas iekārtas, kvalitatīvas kanalizācijas bioloģiskās un septiskās sistēmas, asenizācijas pakalpojumi. Pieejami kanalizācijas avārijas dienestu pakalpojumi.